Ålesund VGS > NYHETER

Valg av 2. fremmedspråk

På grunn av mye feilvalg - ser vi oss nødt til å kjøre en ny runde med valg av 2. fremmedspråk

Avdelingsleder Eva Knutsen vil orientere elever på Vg1 om skolens tilbud før elevene skal fylle ut skjema for valg av 2. fremmedspråk.  Denne orienteringen blir gjennomført en av de første skoledagene.

Klart for skolestart

Mandag 19. august er det klart for skolestart. Her er tidspunkta for når ulike trinn skal møte, og hvor.

Søking utenom ordinært inntak - skolens lokale venteliste

Det er mulig å få elevplass utenom ordinært inntak dersom vi har ledig kapasitet. Hvis du ønsker å stå på skolens lokale venteliste kan du klikke på ønsket programområde under og fylle ut digitalt søknadsskjema.

Skoleskyss - 2019/20

Husk å søke skoleskyss snarest mulig. De som har søkt i løpet av juli vil få sitt skysskort til skolestart.

Informasjon til nye elever

Velkommen som elev ved Ålesund videregående skole.

Her finner du kortfattet informasjon som er nyttig til skolestart.

Vg2 Maritime fag: Valg av fagretning

Til deg som har kommet inn på Vg2 Maritime fag.

Vi ønsker å vite hvilken fagretning du velger.  Snarest mulig og senest innen 16. august.

Vennligst fyll ut skjema.

Helseattest kreves for elever på Naturbruk og Maritime fag

Elever som skal ta utdanning innen programområdet Naturbruk Vg1 og Maritime fag Vg2, må i henhold til internt og internasjonalt regelverk (Sjøfartsdirektoratet og STCW/IMO), fremstille helseattest (Medical) fra godkjent sjømannslege.

Velkommen til nyansatte

Velkommen til alle nyansatte som begynner det nye skoleåret fredag.

Her vil du finne samlet nyttig informasjon for nyansatte.

Viktig informasjon om inntak til skoleåret 2019/2020.

I år blir det ikke sendt ut svarkort og purrekort etter 1. inntaket slik som det har vært gjort tidligere.

1.INNTAKET – SVARFRIST 12. JULI

Søkerne vil få melding på sms og e-post fra inntakskontoret ca. 5. juli når inntaket er klart med melding om å logge på vigo.no for å registrere svar innen fristen 12. juli.

Klage på standpunktkarakter

Her finner du informasjon om klage på standpunktkarakterer. (Lenke til informasjonsside på mrfylke.no).

Klagefristen er 10 dager fra karakterene ble offentliggjort.