Ålesund VGS > Eksamen > Privatist > Vitnemål / kompetansebevis - bestille

Vitnemål / kompetansebevis - bestille

Når trenger du ikke kompetansebevis?

• Dersom du har vært elev på en offentlig skole i fylket og vil føre karakterene fra privatisteksamen på vitnemålet ditt, kan du kontakte din gamle skole direkte.
    Alle offentlige skoler i Møre og Romsdal har tilgang til resultat fra privatisteksamen.
  • Dersom du planlegger å ta flere eksamener senere, kan du vente med å bestille kompetansebevis til du har fullført alle eksamener du har planlagt.

Når trenger du kompetansebevis?

• Dersom du har vitnemål fra en privatskole eller en skole i et annet fylke og vil føre karakterene fra privatisteksamen på vitnemålet ditt, må du bestille kompetansebevis.
  • Dersom du skal ettersende karakterer som ikke skal stå på vitnemålet ditt til Samordna opptak, må du bestille kompetansebevis.

Slik bestiller du kompetansebevis

Dersom du har avlagt privatisteksamen og ønsker å få resultatet på et kompetansebevis kan du bestille med å fylle ut skjemaet nederst på denne siden her.

Slik bestiller du vitnemål

Dersom du vet at den kompetansen du har oppnådd som privatist tilfredsstiller kravene til å få utstedt vitnemål, kan du bestille vitnemål ved å fylle ut skjemaet nederst på denne siden.

Behandlingstid

Behandlingstid er normalt 5 virkedager.  (Privatister som har vært elev på en annen videregående skole skal ta kontakt med den siste skolen de var elev på for å få vitnemål).

Alle bestillinger som er mottatt før klokken 12 - mandag 29. juni, rekker å bli behandlet før 1. juli, som er fristen for samordna opptak.

BESTILLING FOR PRIVATISTER
PERSONALIA
  1. Informasjonen i dette skjemaet blir lagret så lenge administrasjonen trenger det for å behandle søknaden.